Isa Karlsson

Hei,

olen Isa Karlsson ja hyppäsin syyskuussa innolla mukaan LEADiläiseksi. Rekrytointikonsulttina olen jatkossa mukana LEADin rekrytoinneissa ja henkilöstövuokrauksessa. Mukanani LEADiin tuon oman kokemuksen ja osaamiseni lisäksi myös kaksi uutta palvelua yrityksille, suorahaun ja outplacementin.

Suorahaku on yritykselle hyvä ratkaisu erityisesti silloin, kun organisaatiossa on tarvetta kokeneelle osaajalle tai asiantuntijalle, jota ei kenties työpaikkailmoitukset tavoita. Hakemusten odottamisen sijasta tartun mielelläni haasteeseen ja etsin juuri oikeat osaajat yrityksen tarpeisiin.

Outplacement-valmennus on osa vastuullista henkilöstöpolitiikkaa. YT-prosessin osana asianmukaisesti hoidetut irtisanomiset rakentavat lopulta myös luottamusta yritykseen. Irtisanotuille outplacement on työurapalvelu, jossa tavoitteena on valmentaa irtisanottu kohti seuraavaa työpaikkaa.

Rekrytoinnin moniottelijana tuon innolla molemmat palvelut kaikkien LEADin asiakkaiden käyttöön. Älä epäröi, vaan ole rohkeasti minuun yhteydessä. Katsotaan yhdessä, kuinka voimme olla yrityksellenne hyödyksi!

Minut tavoittaa puhelimitse 040 839 0246 tai sähköpostilla [email protected].