Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 30.6.2021

 

Asiakkaamme Leadvisor on moderni ja eteenpäin suuntautunut tulevaisuuden yritys.

https://leadvisor.ai/fi

 

 

Haemme asiakkaallemme Account Manageria Helsinkiin.

Toimenkuvaan kuuluu myydä räätälöityä myynnin analysointi- ja asiakashankintapalvelua yrityspäättäjille. Olet yhteydessä asiakkaisiin, kalenteroit tapaamiset sähköisesti tai tarvittaessa paikan päälle. Huolehdit asiakkaistasi myös jatkossa, joten oman asiakassalkkusi kasvattaminen palkitsee!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle avoimen, raikkaan, muita huomioivan ja erittäin kannustavan yrityskulttuurin kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Palkaksi saat hyvän pohjapalkan, provision ja yrityksen menestyksen mukaisen bonuksen.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta BtoBmyynnistä ja prospektoinnista. Olet aktiivinen, rohkea ja oma-aloitteinen ratkaisumyyjä. Haluat menestyä, kehittyä ja vaikuttaa yrityksen tulevaisuuteen. Ymmärrät teknologiaa ja haluat olla modernin tuotteen sanansaattajana.

Hae tehtävään 30.6.2021 mennessä. Hakuprosessi on sinulle erittäin vaivaton: täytä helppo hakemus cv:n kera osoitteessa lead.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat LEADistä pia.bjorkroth(at)lead.fi

 

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.