Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 30.1.2023

Craneworks Oy Ltd on ripeästi kasvava ja yksityisesti omistettu yritys voimakkaasti laajenevalla toimialalla.
Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaansa – myyntiä, markkinointia ja viestintää – edistyksellisin ja helppokäyttöisin Digital Signageen, Digital Signage Audioon ja dynaamiseen karttaopastukseen perustuvin ratkaisuin.
Digital Signage, eli digitaalinen näyttöviestintä, tarkoittaa kaupallisiin ja julkisiin tiloihin sijoitettuja, mainontaan ja tiedottamiseen tarkoitettuja näyttöjä ja niiden verkostoja. Digital Signage audio on julkisten tilojen taustamusiikki ja äänimainostusjärjestelmä ja Dynaaminen karttaopastus (Dynamic Wayfinding) auttaa kyseisissä tiloissa kulkijaa saamaan yleiskuvan kohteesta ja löytämään reitin määränpäähänsä selkeästi ja havainnollisesti 3D-kartan avulla.
Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme Digital Signage ja Dynamic Wayfinding -järjestelmiä kahdeksantoista vuoden kokemuksella. Lue meistä lisää: 
https://www.craneworks.fi/

Haemme asiakkaallemme Craneworksille ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ Helpdeskiin vakituiseen työsuhteeseen Espoon Tapiolaan.

Hakemallamme henkilöllä on luovaa ongelmanratkaisukykyä, paineensietokykyä ja palveluhenkinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa. Toivomme, että olet huolellinen ja oppimishaluinen persoona, jolla on kiinnostusta kehittää omaa osaamistaan. Haluat työskennellä asiakkaiden parissa ja välität aidosti asiakkaiden auttamisesta. Viihdyt puhelintyössä ja haluat tarjota asiakkaille erittäin laadukasta palvelua. Tule mukaan tähän mielenkiintoiseen yritykseen IT-asiakaspalveluun!

Tehtävänäsi on mm. tukipyyntöjen käsittelyä, neuvontaa ja ongelmanratkaisua sekä päivittäistä rutiiniluontoista valvontaa järjestelmissä. Työssä tulet käyttämään erilaisia järjestelmiä, sekä Windows järjestelmäympäristöä.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen Craneworksin teknisen asiakastuen tiimissä. Kunnollinen perehdytys ja jatkuva tuki auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Saat innostavan työympäristön ja kivat työkaverit, hyvät työsuhde-edut, sekä paikan Digital Signagen ja Wayfindingin huipulta. Työtä tehdään arkisin klo 9–17 Craneworksin toimistolla Espoon Tapiolassa.

Palkka on 2 296€/kk

Lisätietoja palkasta

Palkka on Tietotekniikan palvelualojen työehtosopimuksen mukainen. Tuntipalkka on 14,53€/h.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään 30.1.2023 mennessä. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten toimi pian! Hakuprosessi on sinulle erittäin vaivaton: täytä helppo hakemus CV:n kera osoitteessa www.lead.fi tai voit myös hakea tehtävään näppärästi WhatsApp-viestillä Saralle numeroon puh. 040 4140390.

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.