Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 5.10.2022

Kaipaatko uusia tuulia työelämään? Sytytkö asiakaskohtaamisista, ongelmien ratkaisuista ja/tai omaan tulokseesi vaikuttamisesta? Onko asiakaspalvelu tai myynnillinen työ sinun juttusi?Etsimme monipuolisen asiakaspalvelun ja B2B myynnin osaajia usealle eri asiakasyrityksellemme ympäri Suomea.

 

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle tehtävästä riippumatta erinomaisen perehdytyksen, reilun palkkauksen sekä ammattitaitoiset ja valmentavat tiiminvetäjät.

Töitä pääset tekemään itsenäisellä otteella ja osaavan tiimin tuella. Tämä on erinomainen mahdollisuus saada jalka oven väliin, kehittää taitojasi ja kenties myöhemmin edetä yritysten sisällä muihin tehtäviin.

Vaihtoehtoina voi olla esimerkiksi teknistä asiakaspalvelua help deskissä, B2B -ratkaisumyyntiä, contact center ympäristössä tehtävää monikanavaista asiakaspalvelua: puhelin, sähköposti, chat, some.

Toivomme sinulta positiivista ja sinnikästä asennetta. Olet palveluhenkinen ja aidosti kiinnostunut oppimaan uutta. Kokemuksen rinnalla arvostamme myös asennetta ja rohkeutta ottaa uusia askeleita työelämässä.

Hae rohkeasti jättämällä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa www.lead.fi tai soittamalla meille LEADiin. Jutellaan lisää, minkälaista työtä sinä haluaisit tehdä ja mietitään vaihtoehtoja yhdessä. Olemme täällä sinua varten.

 

LEAD/Heini Carlberg puh. 050 477 6162

LEAD/Sara Björkroth puh. 040 414 0390

LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498

 

 

 

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.