Työ alkaa: 11.10.2021

Hakuaika päättyy: 4.10.2021

 

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisa Oyj:ssä? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?  

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut avoinna olevista tehtävistämme.

Haemme ASIAKASPALVELUUN PALVELUASIANTUNTIJOITA Tampereelle


Palveluasiantuntijana olet luomassa erinomaisia asiakas- ja ostokokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja myöhemmin mahdollisesti palvelet asiakkaita monikanavaisesti mm. chat, sähköposti.Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Heittäytymiskykysi avulla opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita. Tärkeintä tässä työssä on halu auttaa asiakkaita ja tuottaa asiakkaille iloa. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin.

 

Tässä työssä pärjää mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

  • Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä tai ihmisten parista toimimisesta
  • Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä
  • Pärjäät asiakastyössä suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taidosta on etua

 

Tarjoamme sinulle

Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua, ma-pe klo 8-20 ja satunnaisesti lauantaisin. Työ on pitkäaikainen ja sinulle perehdytetään säännöllisesti uusia asioita, joten eteneminen ja kehittyminen on taattua. Palkkaus on ICT-työehtosopimuksen mukainen + kielilisä + kannusteet.

Minimituntimäärä on 30h/vko.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa/etänä Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa 11.10. palkallisella koulutuksella. Tehtävään valituilta tarkastetaan luottotiedot, teetetään turvallisuusselvitys ja huumetesti.

 

Jos tunnistat olevasi etsimämme huipputyyppi, laita saman tien rohkeasti hakemusta tulemaan osoitteessa lead.fi. Hakea voit myös helposti ja mutkattomasti WhatsAppilla Minnalle 050 336 8498 ja Saralle 040 414 0390. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haastatteluja ja valintoja tehdään hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 4.10. Lisätietoja saat LEADin Minna Vornilalta p. 050 336 8498, minna.vornila(at)lead.fi ja Sara Björkrothilta p. 040 414 0390, sara.bjorkroth(at)lead.fi

 

 

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.