Työ alkaa: 13.12.2021

Hakuaika päättyy: 9.12.2021

Haemme Elisa Oyj:lle PALVELUASIANTUNTIJOITA Vaasaan.

 

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! Elisa tarjoaa sinulle rennon ja ystävällisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä joustavan työkulttuurin, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Elisalla saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Meille elisalaisille on myös tärkeää luoda aidosti asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja toimien samalla vastuullisesti.  Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin!

Tarjoat asiakkaille markkinoiden asiakaskeskeisimmän avun elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Tässä on mahdollisuus käyttää tähänastista tietotaitoasi sekä oppia paljon uutta erilaisten työpäivien aikana. Kun vastaat olevasi utelias, empaattinen, sosiaalinen, tavoitteellinen ja rohkeasti lisäpalveluita suositteleva persoona, niin paikka voi olla sinun!

Työtehtäväsi: Vastaanotat puhelimitse asiakkaiden yhteydenottoja ja ratkot mahdollisia pulmia. Samalla tarjoat heille sopivia palveluita, jotta asiakkaan arki on varmasti helppoa ja vaivatonta.

Mitä sinulle tarjotaan: pitkäaikainen työpaikka, kunnollinen koulutus ja mahtava työyhteisö missä sinua tuetaan jatkuvasti työtehtävissäsi. Valmennuksen avulla hiot jo ennestään hyvät asiakaspalvelutaitosi timanttiselle tasolle. Isossa talossa on myös mahtavat etenemismahdollisuudet. Palkkaus on ICT-työehtosopimuksen mukainen 12,15 €/h + kielilisä + kannusteet. Tuntipalkkaasi korotetaan 13,18 €/h, kun sinut koulutetaan seuraavalle asiantuntijatasolle. Voit työskennellä myös osittain etänä, joten mahdollistat itsellesi enemmän vapaa-aikaa. Minimituntimäärä työviikkoon on 30 tuntia.

Mitä odotamme: kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja innokasta asennetta uusien asioiden oppimiseen. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta oppia uutta ja sujuvaa kommunikointia vähintään suomeksi. Muusta kielitaidosta on etua.

Lisätietoja ja hakuohjeet: 13.12.2021 alkavaa työtä tehdään Elisan ryhmäpäälliköiden johtamana. Työaikasi sijoittuvat ma-pe klo 7.45–18.15 välille. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Haastattelut tehtävään käynnistyvät heti ja valintoja tehdään jo hakuajalla. Toimi siis pian – Palveluasiantuntijoiden etsintä on jo alkanut! Suunnista osoitteeseen lead.fi ja täytä helppo hakemus cv:n kera viimeistään 9.12.2021. Mikäli joku asia askarruttaa, soita meille tai laita WhatsAppia: Minna Vornila/LEAD puh. 050 336 8498 ja Sara Björkroth/LEAD puh. 040 414 0390

Tehtävään valitulta tarkastetaan luottotiedot ja teetetään turvallisuusselvitys sekä huumetesti.

 

 

 

 

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.