Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 26.5.2022

Sanoma Markkinointi on täyden palvelun markkinointikumppani kaikenkokoisille yrityksille kaikkialla Suomessa.

Haemme asiakkaallemme B2B mediamyyntiin Myyntipäällikköä Turun seudulle.


Jos intohimosi on asiakastyöskentely, nautit aidosti myyntityöstä, haluat vaikuttaa työaikoihisi ja sijaintiisi- unelmatyöpaikkasi on tässä. Jos arvostat sitä, että saat vapautta, vastuuta ja sinua yksilönä arvostavaa yritystä- se toteutuu tässä! Yhdessä tekeminen inspiroi sinua ja digitaalinen ympäristö on sinulle tuttua ja mielenkiintoista.

Tehtäviisi kuuluu markkinoinnin suunnittelu yhteistyössä Turun seudun yrityspäättäjien kanssa. Myyt Sanoman Median monipuolisia mediapalveluita. Ratkaiset asiakkaiden haasteita ja lisäät asiakkaiden menestystä tarjoamalla heille parhaat ratkaisut ja ideat. Tapaat asiakkaita kasvotusten tai esimerkiksi Teamsin kautta.

Myyntisalkussasi löytyy valmiit asiakkuudet ja valtakunnalliset sekä alueelliset mainosratkaisut Suomen johtavissa medioissa (Helsingin Sanomat, Nelonen Media, Ilta-Sanomat, Radio Suomipop ja lukuisia muita! Hakukonemainonta, sosiaalisen median mainosratkaisut ja kotisivut. 

Toivomme sinulta idearikkautta, myynninnälkää ja näkemyksellisyyttä markkinointiin ja kokemusta ratkaisumyynnistä. Olet valmis kasvamaan mediamyynnin asiantuntijaksi ja ihastutat asiakkaasi loistavalla palvelullasi.

 

Tarjoamme sinulle

–      valmiin asiakassalkun

–      ison talon tuen ja kunnollisen perehdytyksen

–      mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi ja sijaintiisi

–      vastuuta ja vapautta yrityskulttuurin mukaisesti

–      motivoivan palkkamallin kiinteällä kuukausipalkalla ja bonuksilla ilman kattoa

–      mm. Sanoma-konsernin henkilöstöedut ja vuotuisen hyvinvointibudjetin

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 26.5.2022 mennessä. Kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498, [email protected] ja LEAD/Sara Björkroth puh. 040 414 0390 [email protected]

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.