Moikka,

täällä esittäytyy LEADin tuorein rekrytointikonsultti Heini Carlberg. Aloitin työt LEADilla huhtikuussa. Vastuualueenani on löytää oikea työntekijä oikeaan työtehtävään sekä myydä LEADin osaamista ja asiantuntijuutta uusille asiakkaille.  

Ennen LEADia olen työskennellyt vuosia erilaisissa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja nauttinut ihmisten kanssa työskentelystä. Parasta työssäni on auttaa työnhakijoita ja työnantajia löytämään se ns.  ”perfect match”! 

On ollut mahtavaa päästä työskentelemään HR-alan vahvojen osaajien kanssa ja olen saanut valtavasti oppia ja kannustusta uusien tehtävien parissa. Kiitos mahtavat kollegat Pia, Minna, Sofia, Sara, Tiina ja Sofia, että olette ottaneet minut lämmöllä vastaan. On ilo olla osa tätä huippuporukkaa!  

Vapaa-aikani täyttyy 3,5-vuotiaan poikani kanssa touhuamisesta. Retkeilemme ja mökkeilemme paljon perheeni kanssa. Metsässä mieli lepää ja rentoutuminen on taattu. Rakastan myös ristikoiden ratkomista.  

Mikäli olet töitä vailla tai kaipaat apua ja tukea rekrytointeihin, ole ihmeessä yhteydessä niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu. 

Ihanaa syksyä!

 

 

 

Heini Carlberg

Rekrytointikonsultti 

puh. 050 477 6162

[email protected]

 

 

 

Avoimet työpaikat – LEAD Henkilöstöratkaisut 

Täytä avoin hakemus muutamassa minuutissa