Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 8.2.2023

Har du funderat på att byta bransch eller ta dig vidare till följande nivå inom kundbetjäningsarbete? Är du eventuellt intresserad av att hjälpa kunder i olika problemsituationer och med olika frågor? Vill du delta ett mångsidigt kundarbete med högt tempo på ett trevligt kontor eller vill du kanske hellre arbeta på distans hemifrån?

Asiakkaamme on vakavarainen, suomalainen yhtiö missä tarjotaan ulkoistettua asiakaspalvelua, sekä IT- ja tietoliikennepalveluja. Asiakaspalvelu tapahtuu monikanavaisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi tunnettujen brändien parissa.

Haemme yhdessä asiakkaamme kanssa ruotsin kielen taitoisia Asiakasneuvojia vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen ja Turkuun.

Tässä loistava tilaisuus ottaa uusi suunta monikanavaisessa asiakaspalvelutyössä ja taatusti oppia uutta. Tehtävänkuvasi määritellään oman motivaatiosi ja kykyjesi mukaan. Kaupan päälle tulee todella kiva työyhteisö, missä sinusta oikeasti välitetään.

Älä enää mieti, vaan ole meihin yhteydessä ja jutellaan tästä lisää. Tule mukaan!

Tarjoamme sinulle:

–      vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 07–22 välille

–       Mahdollisuuden henkilökohtaiseen bonukseen (jopa 450 €/kk).

–      yrityksen omia etuja; mm.  liikuntaetu, ravintola- ja majoitusetuja, mahdollisuuden käyttää yrityksen omaa mökkiä

–      joustavan työskentelymallin toimistolla / kotona

–      erinomaisen perehdytyksen ja koko tiimin täyden tuen

–      hyvät etenemismahdollisuudet

Odotamme sinulta:

–      sujuvaa kommunikointia suomeksi ja ruotsiksi, mahdollisesti myös englanniksi

–      joustavaa ja palveluhenkistä asennetta asiakastyöhön

–      hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä

–      aitoa kiinnostusta kehittää omaa osaamistasi

 

Palkka on alk. 10,39€/h.

Lisätietoa palkasta

Palkkaan sisältyy kielilisä. Palkassa huomioidaan lisäksi myös mahdollinen kokemuslisä sekä Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan TES:in mukaiset ilta- ja viikonloppulisät.

Lisätietoja ja hakuohjeet:

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Me LEADillä huolehdimme sinulle mahdollisen jatkohaastattelun asiakkaallemme, ja työsopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Kiinnostuitko? Jos vastauksesi on kyllä, hae rohkeasti tehtävään 8.2.2023 mennessä osoitteessa www.lead.fi tai vaikkapa WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Heini Carlbergille puh. 050 477 6162 tai sähköpostitse [email protected] Heiniltä saat myös lisätietoja tehtävään liittyen. Valintoja tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään.

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.