Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 26.5.2022

 

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! Elisa tarjoaa sinulle rennon ja ystävällisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä joustavan työkulttuurin, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Elisalla saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Meille elisalaisille on myös tärkeää luoda aidosti asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja toimien samalla vastuullisesti.  Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin!

Haemme Elisa Oyj:lle OMAGURU-asiantuntijaa kuitusuunnitteluun  pääkaupunkiseudulle kesän loppuun asti tai pidemmäksi ajaksi.

Tarjoat asiakkaille markkinoiden asiakaskeskeisimmän avun elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Tässä on mahdollisuus käyttää tähänastista tietotaitoasi sekä oppia paljon uutta erilaisten työpäivien aikana. Kun vastaat olevasi utelias, empaattinen, sosiaalinen, tavoitteellinen ja tekniikan saloihin perehtynyt persoona, niin teknisen asiakaspalvelun paikka voi olla sinun!

Työtehtäväsi: kuitusuunnittelussa teet asiakastyötä niin puhelimessa kuin asiakkaan kotona, kun suunnittelet ja dokumentoit talokuidun rakennussuunnitelman. Kierrät autolla asiakkaiden luona ja piirrät asiakkaan kanssa kuitusuunnitelmaa.

Mitä sinulle tarjotaan: joustava työsopimusmalli, joustoa työaikoihin, kunnollinen koulutus ja mahtava työyhteisö missä sinua tuetaan jatkuvasti työtehtävissäsi. Valmennuksen avulla hiot jo ennestään hyvät asiakaspalvelutaitosi timanttiselle tasolle. Palkka on ICT-työehtosopimuksen mukaan alkuun 12,99 €/h+kielilisä+bonukset. Palkka nousee myöhemmin.

Mitä odotamme: kokemusta asiakaspalvelutyöstä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, teknistä harrastuneisuutta ja sujuvaa kommunikointia suomeksi ja myös englanniksi. Liikut työssäsi asiakkaiden luona, joten tässä tarvitaan erinomaista tilannetajua ja myynnillistä pelisilmää. Ajokortti on siis ehdoton edellytys, koska liikut autoillen.

Lisätietoja ja hakuohjeet: työtä tehdään Elisan ryhmäpäällikön johtamana ja me LEADillä huolehdimme rekrytoinnista ja kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi. Työaikasi on pääsääntöisesti ma-pe välillä päiväsaikaan. Työsopimukseen voit valita 18–37,5 h/vko tai 30–37,5 h/vko tai 37,5h/vko. Työsopimus tehdään toiveesi mukaan elo- tai syyskuun loppuun asti tai vuodeksi eteenpäin. Neuvotellaan mitä sinä toivot!

Me LEADillä huolehdimme rekrytoinnista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelut tehtävään käynnistyvät heti ja valinta tehdään jo mahdollisesti hakuajalla. Toimi siis pian – Gurun etsintä on jo alkanut! Suunnista osoitteeseen lead.fi ja täytä helppo hakemus cv:n kera viimeistään 26.5..

Kaipaatko lisätietoja? Soita rohkeasti tai kirjoita:

Minna Vornila/LEAD puh. 050 336 8498/minna.vornila(at)lead.fi ja Sara Björkroth/LEAD puh. 040 414 0390/sara.bjorkroth(at)lead.fi

Tehtävään valitulta tarkastetaan luottotiedot ja teetetään turvallisuusselvitys sekä huumetesti.

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.