Työ alkaa: 18.7.2022

Hakuaika päättyy: 5.7.2022

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! Elisa tarjoaa sinulle rennon ja ystävällisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä joustavan työkulttuurin, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Elisalla saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Meille elisalaisille on myös tärkeää luoda aidosti asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja toimien samalla vastuullisesti.  Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin! 


Haemme Elisa Oyj:lle asiakaspalvelun osaajia!
Kiinnostaako työpaikka asiakaspalvelun tai myynnin tai teknisen tuen parissa?

Haluaisitko kasvaa erinomaiseksi asiakaskohtaamisten asiantuntijaksi hyvässä seurassa? Jos vastasit kyllä, tässä hieman lisätietoja siitä mitä meillä on tarjota sinulle.

 


Kokemuksen ja omien vahvuuksiesi myötä erikoistut johonkin näistä:

– Henkilöasiakkaiden asiakaspalvelutehtäviin, vastaanotat puheluita ja chat- kyselyitä

– Myynnin saloihin, vaativampiin asiakaspalvelutehtäviin, vastaanotat puheluita

– Ratkomaan teknisiä kysymyksiä käytönvarmistukseen

– Purkamaan pulman kuin pulman Omaguru-asiantuntijan roolissa

Tarjoamme sinulle:

– Kattavan perehdytyksen, jossa opit selättämään yleisimmät pulmatilanteet ja käyttämään tarvittavia työkaluja, jotta pääset tehtävässä hyvin alkuun

– Asiantuntevat esihenkilöt, jotka panostavat osaamisesi vahvistamiseen ja kehitykseen

– Palvelun luonteen vuoksi sinulla on laaja palvelemisen vapaus ja pääset hyödyntämään vahvuuksiasi

– Selkeät urapolut ja mahdollisuuden urakehitykseen

– Mahdollisuuden työskennellä joustavasti kotoa tai toimistolta

– Ison talon edut sekä ennen kaikkea mukavat ja rennot työkaverit, joilta saat myös jatkuvaa tukea

– Palkkaus on ICT-työehtosopimuksen mukainen alkuun 12,38€/h + kielilisä + suoritusperusteiset kannusteet. Palkka nousee 13,43€/h kun siirryt seuravan tason asiantuntijaksi

 

Lisätietoja ja hakuohjeet: Työ alkaa 18.7.

Työtä tehdään Elisan ryhmäpäälliköiden johtamana. Työaikasi sijoittuvat aluksi ma-pe klo 7.45–18 välille ja tehtävänkuvasta riippuen myös laajemmin. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Haastattelut tehtävään käynnistyvät heti ja valintoja tehdään jo hakuajalla. Toimi siis pian – Asiakaspalvelun osaajien etsintä on jo alkanut! Suunnista osoitteeseen lead.fi ja täytä helppo hakemus cv:n kera. Mikäli joku asia askarruttaa, soita tai laita vaikka WhatsAppia: Minna Vornila/LEAD puh. 050 336 8498 tai Heini Carlberg/LEAD puh. 050 477 6162. Keskustellaan yhdessä mihin haluat erikoistua!

Tehtävään valitulta tarkastetaan luottotiedot ja teetetään turvallisuusselvitys sekä huumetesti.

 

 

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.