Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 27.10.2021

 

 

Kaipaatko uusia tuulia työelämässä? Onko asiakaspalvelu tai myynnillinen työ sinun juttusi? Mahtavaa! Etsimme nyt uusia BtoB-myyjiä sekä monipuolisen asiakaspalvelun osaajia usealle eri asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Kerro itsestäsi lisää, niin mietitään yhdessä eri vaihtoehtoja.

 

Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis, luonteva ja iloinen asiakaspalvelupersoona? Haluatko tehdä työtä ammattitaitoisen tiimin kanssa? Arvostatko laatua, vaihtelevia tilanteita ja etenemismahdollisuuksia? Viihdytkö puhelinasiakaspalvelussa ja palvelisit asiakkaita mielelläsi myös muissa kanavissa? Kommunikoitko sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi? Jos tunnistit näistä itsesi, ota meihin heti yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle tehtävästä riippumatta erinomaisen perehdytyksen työhön, reilun palkkauksen sekä ammattitaitoiset ja valmentavat tiiminvetäjät. Töitä pääset tekemään itsenäisellä otteella ja osaavan tiimin tuella. Tämä on erinomainen mahdollisuus saada jalkaa oven väliin, kehittää taitojasi ja kenties myöhemmin edetä yritysten sisällä muihin tehtäviin.

Toimistoalan tehtävissä on esimerkiksi contact center työtä, teknistä asiakaspalvelua help deskissä, ratkaisumyyntiä, monikanavaista asiakaspalvelua: puhelin, sähköposti, chat, some.

Ennen kaikkea toivomme sinulta positiivista ja sinnikästä asennetta. Olet tyyliltäsi asiakaslähtöinen ja aidosti kiinnostunut oppimaan uutta. Kokemuksen sijaan arvostamme asennetta ja rohkeutta ottaa uusia askeleita työelämässä.

Hae rohkeasti jättämällä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa lead.fi tai soittamalla LEADin Sara Björkrothille puh. 040 414 0390 tai Minna Vornilalle puh. 050 336 8498. Jutellaan lisää, minkälaista työtä haluaisit tehdä.

 

 

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.