Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 28.6.2022

Asiakkaamme on liiketoimintojen ja asiakaskokemusten ulkoistamiseen erikoistunut kansainvälinen yritys.

 

 Haemme asiakkaallemme asiakaspalveluun Palveluneuvojaa Helsinkiin.

Paikka sinulle vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis ja iloinen asiakaspalvelun osaaja! Kommunikoitko sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi? Kaipaatko joustoa työtunteihin ja mahdollisuutta etenemiseen?

 

Työtehtäviisi kuuluu:

 

Palveluneuvontaa contact centerissä puhelimitse ja sähköpostilla kolmen erilaisen yrityksen asiakaspalvelussa. Asiakkaiden yhteydenotot liittyvät esimerkiksi tuotteiden tai palveluiden ominaisuuksiin. Otat vastaan tilauksia ja tähän toimistotyöhön kuuluu myös laskutusta. Tehtävä ei sisällä myyntiä. Ilahdutat siis asiakkaita ensiluokkaisella palvelullasi ja mukaudut päivän aikana erilaisiin asiakaskohtaamisiin.

 

Toivomme sinulta:

 

Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja ruotsin kielen taitoa. Toivomme, että sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot etkä hämmenny haastavissakaan asiakastilanteissa. Erilaisten toimisto-ohjelmien käyttö on sinulle luontevaa ja osaat hakea oma-aloitteisesti ja näppärästi tietoa.

 

Tarjoamme sinulle:

 

Vakituisen työtehtävän, kattavan ja jatkuvan koulutuksen, etenemismahdollisuuksia, mukavan työympäristön Pasilan toimistolla ja koko työyhteisön tuen.

 

Työajat sijoittuvat väleille ma-pe klo 8–17. Työsopimus on 30–37,5 h/vko ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu halutessasi hybridimallilla: toiveesi mukaan 1–2 päivää toimistolla ja muuten etänä.

 

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi mennessä. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti! Lisätietoja: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498

 

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.