Työ alkaa: 10.8.2022

Hakuaika päättyy: 30.6.2022

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! Elisa tarjoaa sinulle rennon ja ystävällisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä joustavan työkulttuurin, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Elisalla saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Meille elisalaisille on myös tärkeää luoda aidosti asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja toimien samalla vastuullisesti.


Haluatko osaksi Elisan yritysmyyntitiimiä? Tätä työtä saa tehdä etänä kotoa käsin ja olla osana virtuaalitiimiä. Kolmen päivän perehdytys Elisan toimistolla Tampereella, saat laitteet kotiin ja jatkat etänä myynnin parissa!

Ratkaisumyyjiä virtuaalitiimiin, Elisa Oyj

 

Tule mukaan Elisan myyntiryhmään ja auta pk-yrityksiä toimintavarmaan sekä tuloksellisempaan arkeen. Tuoteportfolioosi kuuluu kaikki liittymäpalveluista moderneihin digi- sekä IT- maailman ratkaisuihin. Työn aloitus on 10.8. kattavalla palkallisella koulutuksella Tampereella. Voit tehdä työtä lähes mistä päin Suomea tahansa.

 

Tehtävässä myyt ja tarjoat Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita yritysasiakkaille. Kontaktoit yritysasiakkaita ja tarjoat heille Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita helpottamaan heidän arkeaan sekä liiketoimintaa. Työtä tehdään pääasiassa puhelimitse. Sinulla on mahdollisuus saada omia vastuuasiakkuuksia hoidettavaksesi ja pääset haastamaan itseäsi myynnin saralla. Asiakaskuntasi ja tuoteportfoliosi on aidosti monipuolinen, https://yrityksille.elisa.fi

 

Toivomme sinulta
Halua olla mukana luomassa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja löytää ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Innostut tavoitteista ja haluat haastaa itseäsi. Tässä haussa asenne ja halu oppia ratkaisee!

 

Tarjoamme sinulle

–      työn, mitä voit tehdä etänä kotoa käsin

–      saat työvälineet Elisalta ja totta kai kattavan koulutuksen tehtävään

–      säännöllisen päivätyön ma-pe klo 8-16 välillä

–      ICT-alan TES:n mukaisen kiinteän pohjapalkan sekä reilut kannusteet

–      loistavan tiimin ja ammattitaitoiset myyntiryhmäpäälliköt

–      pitkäaikaisen ja turvallisen työpaikan

 

Työtä tehdään Elisan esihenkilöiden johtamana ja me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi. Me huolehdimme myös koulutukseen liittyvistä matkakuluista.

 

Hae tehtävään 30.6.2022 mennessä näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi tai vaikka WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Sara Björkrothille, p. 040 414 0390. Liitäthän CV:si mukaan. Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme potentiaalisten kandien kanssa jo hakuaikana.

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.