Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 26.5.2022

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.


Haemme asiakkaallemme CGI:lle SOVELLUSKEHITTÄJIÄ työskentelemään eri paikkakunnilta käsin joustavilla työskentelymalleilla.

 

 

Tässä on erinomainen tilaisuus sinulle, joka kaipaat elämäntilanteeseesi sopivasti joustavaa työskentelymallia, huippuluokan yrityksen taaksesi, sekä lahjakkaat ja ammattitaitoiset kollegat ympärillesi. Valitse paikkakuntasi:Helsinki, Turku, Tampere, Joensuu, Lahti, Kuopio, Vaasa, Lappeenranta, Hämeenlinna, Riihimäki, Pori, Rovaniemi, Tornio

Työtehtävässäsi sovelluskehittäjänä teet kestäviä ratkaisuja, joilla vaikutat suomalaisten päivittäiseen liikkumiseen. Asiakkaiden kanssa rakentuu innovatiivisia palveluita Liikenteen yksikössä. 

Mitä sinulle tarjotaan: saat ammattitaitoisen ja vahvasti toisiaan tukevan työtiimin avuksesi. Voit toivoa työsuhdetta CGI:llä henkilöstössä memberinä tai halutessasi voit työskennellä LEADin kautta. Joustava, sinun osaamistasi kunnioittava ja räätälöity työtehtävä odottaa sinua!

Toivomme sinun olevan aktiivinen ja utelias osaaja, jolle on tärkeää myös oma ammatillinen kehittyminen. Osaamissalkussasi on ainakin jotain näistä: Javascript, React, Node, Angluar, AWS, Azure, GCP ja Java-teknologioita.

Lisätietoja ja hakuohjeet
Hae tehtävään kätevästi osoitteessa lead.fi 26.5. mennessä palkkatoiveen kera. Haastattelut käynnistyvät heti ja myös valintoja tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.