Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 20.12.2021

Tule meille valmentamaan ja ohjaamaan (inbound) myyntitiimiä ja vastaamaan liiketoiminnan sujuvuudesta. Haluamme sinut mukaan matkalle johtamaan muutosta puhtaamman maailman puolesta!

Meillä on sinulle annettavaa.
Huipputiimi, joka odottaa sinun osaamistasi myynnin valmentajana. Pääset kehittämään omaa prosessi- ja myyntiosaamistasi sekä vahvistamaan ammattitaitoasi.

Vastuullasi on kymmenen hengen tiimin luotsaaminen tuloksiin ja kehittymiseen.  Varmistat myös parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikessa tekemisessä. Sinulle on myös luontaista tehdä yhteistyötä sisäisen organisaation ja eri sidosryhmien kanssa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kiinteän kuukausipalkan ja hyvät henkilöstöedut.

 

Millaisia odotuksia meillä on sinusta?

Toiveissamme on, että sinulla on jo kokemusta henkilöjohtamisesta ja myynti-/palvelutyöstä. Reagoit sujuvasti erilaisiin tilanteisiin, asenteesi on ehdottomasti ”hands on” ja sinulla löytyy aitoa intohimoa viedä tiimiäsi kohti tavoitteita. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Meille asenteesi on vähintään yhtä tärkeää kuin työkokemuksesi!

 

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Me LEADillä vastaamme hakuprosessista ja vakituisen työsopimuksen teet suoraan Fortumin kanssa. Työn sijaintipaikka on hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä ja työskentely tapahtuu Fortumin toimistolla/hybridimallilla. Aloituspäivämäärästä sovitaan sinun kanssasi erikseen.

Oletko valmis haasteeseen? Odotamme innolla, että olet meihin yhteydessä! Jätä hakemuksesi cv:n kera osoitteessa lead.fi 2.12. mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä saat

LEADin Sara Björkrothilta p.040 4140390 sara.bjorkroth(at)lead.fi ja Minna Vornila p.050 336 8498 minna.vornila(at)lead.fi

 

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.