Hei kaikille!

Täällä esittäytyy LEADin uusi HR Asiantuntija Tiina Nikki. Olen työskennellyt LEADillä vasta pari kuukautta, mutta oppinut jo paljon uutta ja saanut perehtyä uuteen toimialaan.  Vastuualueisiini LEADillä kuuluvat esimerkiksi työsuhteen elinkaaren hoitaminen alusta loppuun sekä yhteistyö asiakasyritysten esihenkilöiden kanssa.

Ennen LEADiä työskentelin tech/digialalla henkilöstöasiantuntijana ja osaamista kerrytin erilaisissa rooleissa. Nyt olen päässyt LEADilla tuomaan kerrytettyä HR osaamistani esille ja haastamaan ammattitaitoani eri tavalla. On ollut mahtavaa päästä tekemään töitä HR & rekrytoinnin ammattilaisten kanssa ja olen tosi otettu tiimin yhteishengestä.

Kiitos kun olette ottanut minut niin hyvin mukaan porukkaan: Pia, Sara, Sofia, Heini, Iida, Minna ja Sofia. On ollut ilo tutustua rautaisiin ammattilaisiin!  Uutta hyvää energiaa työelämääni on tuonut myös kolme uutta koiraystävää: Julia, Julius ja Jesse, joiden kanssa olen saanut viettää jo monta rapsutushetkeä työpäivän lomassa.

Toivottavasti yhteistyö jatkuu yhtä hyvänä niin tiimiläisten, asiakkaiden kuin työntekijöiden osalta. Minuun voi olla yhteydessä, jutellaan ja tutustutaan 😊

Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse 050 479 3329.