Työ alkaa: tammikuussa

Hakuaika päättyy: 19.12.2022

SOS International on yksi Pohjoismaiden johtavista assistance-organisaatioista. SOS International tarjoaa palveluita äkillisissä hätätilanteissa kaikkialla maailmassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sijaitsevista hälytyskeskuksistamme, yötä päivää, ympäri vuoden. SOS International tarjoaa laajan valikoiman hätäpalveluratkaisuja, johon kuuluvat maailmanlaajuiset hoito- ja matkapalvelut, hinaus- ja tiepalvelut sekä terveydenhoidollinen neuvonta.

Haemme yllä mainitulle asiakkaallemme
Asiakasneuvojaa Helsingin Vallillaan

Sinä palveluhenkinen, positiivinen ja vastuuntuntoinen henkilö! Meillä on tarjota sinulle monipuolinen ja joustava työ Helsingin Vallilassa. Pidät ihmisten auttamisesta ja olet nopea oppimaan: tämä on sinulle, tule mukaan!

Asiakaspalvelu on auki 24/7. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 6–23 ja kokemuksen karttuessa halutessasi myös yövuorot ovat mahdollisia.

Tehtävänäsi on auttaa asiakkaita heidän ajoneuvojensa vaurioiduttua Suomessa sekä ulkomailla. Työssä autat pulaan jääneitä autoilijoita järjestämällä hinauksia ja neuvomalla asiakasta matkan jatkamisessa.

Pääosa työstä on puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua, jossa akuutin avun järjestämisen ohella, vastaanotat ajoneuvovahinkoihin liittyviä vahinkoilmoituksia. Työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävä ei sisällä myyntityötä.

Tarjoamme mm. kivan työyhteisön, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuudenja hyvät kulkuyhteydet toimistolle. Jos et asu pääkaupunkiseudulla, voimme neuvotella laajemmasta etätyömahdollisuudesta. Muutaman viikon alkuperehdytys järjestetään Helsingin toimistolla.

Aiempi asiakaspalvelukokemus on eduksi, mutta annamme joka tapauksessa kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä jatkuvan tuen kehittymiseen. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on ehdoton edellytys, ruotsin kielen taito on etu.

Palkka on 12,32 €/h

Lisätietoa palkasta

Palkkaan sisältyy kielilisä, tämän lisäksi tulee ICT tessin mukaiset lisät.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Tammikuussa alkava työ on kausiluonteista ja tunteja on tarjolla joustavasti. Kesäisin ja talvisin tunteja on yleensä enemmän tarjolla.

Hae tehtävään 19.12.2022 mennessä. Haastattelemme ja teemme valinnan jo hakuaikana, joten toimi pian! Hakuprosessi on sinulle erittäin vaivaton: täytä helppo hakemus CV:n kera osoitteessa www.lead.fi.

Voit myös hakea tehtävään näppärästi WhatsApp-viestillä Minnalle numeroon puh. 050 336 8498.

 

 

Hae paikkaa

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.