Kesän kunniaksi päätimme laittaa pystyyn arvonnan. Arvonnan palkintona on upea sähköpotkulauta, jolla pääset kulkemaan työpaikalle sekä kesän rientoihin vaivattomasti. Sähköpotkulaudan mukana tulee tietysti myös kypärä, sillä turvallisuutta ei tule unohtaa. Arvontaan pääset osallistumaan meidän Instagramissamme @lead_tyopaikat.

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

LEAD Henkilöstöratkaisut

y-tunnus: 2095729-9

Osoite: Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki

Arvonta ei ole Instagramin järjestämä, eikä Instagram sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua yli 18-vuotiaat ja täysivaltaiset Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien suunnitteluun tai toteutukseen.

Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen milloin tahansa kampanjan aikana, jos osallistuja ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia, osallistuja on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen arvontaa tai on muuten toiminut näiden sääntöjen vastaisesti.

3. Milloin arvontaan voi osallistua?

Arvontaan voi osallistua 1.7. – 13.7.2021.

Osallistumisajan päätyttyä Järjestäjä arpoo voittajan osallistujien kesken 14.6.2021. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän sisällä, on arvonnan Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on myös oikeus valita toinen voittaja, jos voittaja ei ole toiminut näiden sääntöjen mukaisesti.

4. Palkinto

Voittaja saa palkinnoksi Xiaomi Mi Electric Scooter Essential EU -sähköpotkulaudan sekä Nutcase Street Onyx Solid MIPS -pyöräilykypärän.

 

Yhden palkinnon arvo on 348,80 €. Voittajalle ilmoitetaan Instagram yksityisviestillä viikon 27 aikana.

Palkinto toimitetaan voittajalle viimeistään kuukauden kuluttua siitä päivästä, kun hänet on tavoitettu. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluun. Palkinto toimitetaan arvonnan voittajalle arvonnan Järjestäjän toimesta voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Voittaja vastaa itse siitä, että hänen toimittamansa osoitetiedot ovat oikeat. Osoitetietoja tiedustellaan samassa viestissä, jossa osallistujalle ilmoitetaan voitosta. Arvonnan Järjestäjä vastaa toimituskuluista sekä arpajaisverosta ja mahdollisista muista palkinnon luovutukseen liittyvistä maksuista.

5. Vastuunrajoitus

Arvonnan Järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista eikä mahdollisista tietoliikenteen häiriöistä. Arvonnan Järjestäjä ei vastaa vahingosta tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Arvonnan Järjestäjä ei myöskään vastaa palkinnon käyttämättä jättämisestä tai siitä, että palkinto ei ole tavoittanut voittajaa esimerkiksi voittajan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi.

Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta arvontaan liittyen.

6. Muuta

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimeä ei julkaista.

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä. Arvonnan Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta.