Olimme Tampereella Rekrytori -tapahtumassa etsimässä uusia osaajia riveihimme Elisa Oyj:n yritysmyyntitiimin edustajien kanssa. Rekrytori-Koulutori on työnhaun ja koulutuksen suurtapahtuma, johon osallistui useita työnantajia, oppilaitoksia ja järjestöjä.

Tapahtumassa oli yhteensä arviolta 7 000 työpaikkaa sekä tuhansia opiskelupaikkoja. Tapahtuma järjestettiin Tampereen Koskikeskuksessa ja se toikin paikalle mukavasti väkeä. Rekrytori-Koulutoria hallinnoi sekä tuottaa Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy.

Miska Airo, Michael Westman, Mikael Björk & Sara Björkroth

Tunnelma Rekrytorilla oli rento, viihtyisä ja täynnä mukavia kohtaamisia! ”Tapahtumien ja messujen hulinaa ehdittiin jo ikävöidä kunnolla. Oli hienoa kohdata mahtavia ihmisiä kasvotusten pitkän ajan jälkeen Rekrytorilla.”, LEADin rekrytointikonsultti Sara Björkroth summaa.

Lämmin kiitos kaikille LEADin ja Elisa Oyj:n osastolla vierailleille. Päästiin tutustumaan potentiaalisiin osaajiin ja hakijoihin kasvotusten, käymään mielenkiintoisia keskusteluja työllistymismahdollisuuksista sekä opiskelijoiden tulevaisuuden suunnitelmista ja ehdittiin tietysti myös jutella mukavia ja vaihtaa kuulumisia vierailijoiden kanssa.

Seuraavia tapahtumia ja kevättä kohti, kiitos!