Tervehdys!

Tässä esittäytyy Laura Vesa, LEADin uusi rekrytointikonsultti. Aloitin uudessa tehtävässäni vuoden alussa, joten tämän postauksen tarkoituksena on kertoa hieman taustastani ja jakaa teille fiiliksiäni ensimmäisen kuukauden ajalta uusien haasteiden parissa. Vastuualueisiini LEADillä kuuluvat esimerkiksi rekrytointitoimeksiantojen hoitaminen alusta loppuun sekä myynti ja uusasiakashankinta.

Ensimmäisiin kuukausiini LEADillä on kuulunut paljon uuden opettelua ja perehtymistä. Koen, että minut on otettu todella hyvin vastaan ja olen päässyt konkreettisesti tekemään monenlaisia työtehtäviä työnkuvaani liittyen. Olen ollut erityisen vaikuttunut siitä, kuinka eri tavalla LEADillä tehdään rekrytointeja ja kuinka mutkattomasti ja joustavasti täällä asiat hoituvat. On hienoa, että täällä saa omien mielenkiinnon kohteiden mukaan todella vaikuttaa omaan työnkuvaansa ja antaa vapaasti kehitysideoita oikeastaan mistä vaan. Parasta ovat tietysti myös olleet uudet mahtavat huumorintajuiset kollegat sekä tiivis työporukka. Täällä todella tehdään töitä periksiantamattomalla otteella, toisiaan kannustaen. Tieto kulkee nopeasti ja on helppo pysyä ajan tasalla siitä, missä mennään.

Miten sitten päädyin LEADille? Olen aina pitänyt vuorovaikutteisesta työstä, jossa pääsee haastamaan itseään ja oppimaan uusia asioita päivittäin. Rekrytointiala oli myös pitkään tuntunut omalta jutulta ja sellaiselta, jossa halusin kehittyä entisestään. Kun siis huomasin, että LEADille haetaan konsulttia, päätin rohkeasti laittaa hakemusta menemään! Ennen LEADiä työskentelin isossa yrityksessä rekrytointitehtävissä, mutta minua houkutti ajatus hieman pienemmästä yrityksestä, jossa pääsisin aidosti tuomaan osaamistani esille ja haastamaan itseäni eri tavalla. Mielestäni rekrytointityössä kaikista motivoivinta ovat ne onnistumisen hetket, jolloin sekä hakija että asiakasyritys ovat tyytyväisiä. Olen varma, että positiivinen ja innokas asenteeni sekä oma taustani asiakaspalvelusta, myynnistä ja rekrytointitehtävistä ovat edukseni rekrytointikonsultin työssäni LEADillä. Opiskelin Åbo Akademilla johtamista ja sain kauppatieteiden maisterin tutkintoni pakettiin tammikuussa 2018.

Odotan innolla, mitä tulevaisuus LEADiläisenä tuo tullessaan!

Ole rohkeasti yhteydessä, jos etsinnässä on uusi työpaikka tai yritykselläsi on tarve uusille tekijöille.

Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse 040-7433717.