Osallistu synttäriarvontaan ja voita lahjakortti Kämp Collection Hotels -ketjuun! Arvontaan pääset osallistumaan Instagramissa @lead_tyopaikat sekä Facebookissa LEAD Henkilöstöratkaisut Oy. Onnea arvontaan!

 

Arvonnan säännöt

 

  1. Järjestäjä

 

LEAD Henkilöstöratkaisut

 

y-tunnus: 2095729–9

 

Osoite: Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki

 

Arvonta ei ole Instagramin tai Facebookin järjestämä, eikä Instagram tai Facebook sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

 

  1. Osallistumiskelpoisuus

 

Arvontaan voivat osallistua yli 18-vuotiaat ja täysivaltaiset Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien suunnitteluun tai toteutukseen.

 

Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen milloin tahansa kampanjan aikana, jos osallistuja ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia, osallistuja on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen arvontaa tai on muuten toiminut näiden sääntöjen vastaisesti.

 

  1. Milloin arvontaan voi osallistua?

 

Arvontaan voi osallistua 18.2.-28.2.2022.

Osallistumisajan päätyttyä Järjestäjä arpoo voittajan osallistujien kesken 28.2.2022. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän sisällä, on arvonnan Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on myös oikeus valita uusi voittaja, jos voittaja ei ole toiminut näiden sääntöjen mukaisesti.

 

  1. Palkinto

 

Voittaja saa palkinnoksi lahjakortin Kämp Collection Hotels -ketjuun.

Palkinnon arvo on 200 €. Voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä tai kommenttikentässä viikon 8 lopulla.

Palkinto toimitetaan voittajalle viimeistään kuukauden kuluttua siitä päivästä, kun hänet on tavoitettu. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluun. Palkinto toimitetaan arvonnan voittajalle arvonnan Järjestäjän toimesta voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Voittaja vastaa itse siitä, että hänen toimittamansa tiedot ovat oikeat. Tietoja tiedustellaan samassa viestissä, jossa osallistujalle ilmoitetaan voitosta. Arvonnan Järjestäjä vastaa arpajaisverosta ja mahdollisista muista palkinnon luovutukseen liittyvistä maksuista.

 

  1. Vastuunrajoitus

 

Arvonnan Järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista eikä mahdollisista tietoliikenteen häiriöistä. Arvonnan Järjestäjä ei vastaa vahingosta tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Arvonnan Järjestäjä ei myöskään vastaa palkinnon käyttämättä jättämisestä tai siitä, että palkinto ei ole tavoittanut voittajaa esimerkiksi voittajan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi.

 

Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta arvontaan liittyen.

 

  1. Muuta

 

Voittaja sitoutuu tekemään palkinnon käytöstä storyn ja/tai postauksen Instagramissa ja/tai Facebookissa ja tägäämään siihen meidät @lead_tyopaikat/ LEAD Henkilöstöratkaisut Oy. Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä.  Arvontaan osallistuneiden kommentteja voidaan käyttää LEAD Henkilöstöratkaisujen markkinoinnissa. Arvonnan Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta.