SUORAHAKU

Oikeat osaajat tekemiseen ja tuloksiin

Työntekijät ovat kiistatta kriittisin osa yritysten tavoitteiden ja tulosten saavuttamisessa. Tuloksia saadaan vain tekemällä ja tekemiseen tarvitaan tehtävään nähden oikeat osaajat.

Mutta mistä oikeat osaajat?

Sopivien hakemusten odottamisen sijasta LEAD etsii juuri oikeat osaajat yrityksesi tavoitteisiin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa määritämme haettavan profiilin mm. kokemuksen, koulutuksen ja tavoiteltavien tulosten kautta.

 

LEADin suorahaku:

Määrittää osaajaprofiilin

LEAD on harjaantunut vuosien varrella sopivien asiantuntijoiden kartoittamiseen ja tunnistamiseen. Yhteistyössä asiakkaan kanssa määritämme osaajaprofiilin vastaamaan juuri tarvittavaa osaamista, kokemusta tai tavoitteita.

Löytää

LEAD löytää yrityksellesi sopivat osaajat ja asiantuntijat hyödyttäen vankkaa kokemustaan rekrytoinneista. Kokemuksen lisäksi meillä on käytössä mm. kattava, päivittäin kasvava, osaajarekisteri sekä valtakunnallinen kontaktiverkosto.

Haastattelee

LEAD haastattelee profiilinmukaiset ehdokkaat ammattitaidolla ja luottamuksella. Potentiaalisten ehdokkaiden tunnistaminen vaatii luottamuksellista keskustelua ja kriittistä osaamisen ja motiivien tarkastelua.

 Kategorioi

LEAD kategorioi sopivimmat osaajat asiakkaan tavoitteiden ja profiilin mukaisesti. Sopivimpia osaajia on monenlaisia ja siksi pyrimme löytämään profiilinmukaisia vaihtoehtoja eri painotuksilla.

Esittelee

LEAD tekee esivalinnan asiakkaalle esiteltävistä osaajista. Potentiaaliset osaajat esitellään asiakkaalle luottamuksella mahdollisen kattavasti ja perustuen yhdessä sovittuun profiiliin. Lopullisen päätöksen haastateltavista tekee asiakas.

Valinta

LEAD organisoi finaalihaastattelut valittujen kärkiosaajien sekä asiakkaan kesken. Ennakko-esittelyiden pohjalta, finaalihaastatteluissa asiakas pääsee pureutumaan olennaiseen, eli kärkiosaajien osaamisen ja sopivuuteen yrityksen toimintaan.

Lopulta jäljellä on vain päätös

Asiakkaan tehtäväksi jää yritykselle sopivimman kandidaatin valinta tehtävään, houkuttelu taloon ja työsopimuksen tarjoaminen.

 

Näissäkin LEAD toki antaa asiakkaalle täyden tuen ja sparrauksen sekä tarkastamme osaajien taustat ja referenssit. Valintapäätöstä tukemaan, voimme tarvittaessa testauttaa kärkiosaajat.

Ota yhteyttä ja haetaan teidän yritykseenne juuri oikeat osaajat!

Isa Karlsson 040 839 0246, [email protected]

Pia Björkroth 050 354 6006, [email protected]