LEAD Henkilöstöratkaisujen työntekijät kokevat onnistumisen tunteita omassa työssään. He myös antavat erittäin hyvät arvosanat LEADin tiimille ja asiakkaillemme. Ihan mahtavaa aloittaa syksy näissä merkeissä! 

Henkilöstöpalveluyritysten liitto teetti tänä vuonna (2022) tutkimuksen*, jossa kartoitettiin vuokratyösuhteessa työtä tekevien mielipiteitä työllistymisestä, työn sisällöstä ja motivaatiosta.  Saimme tulokset kesällä ja kävimme niitä toimistolla läpi. Tässä blogissa tuon esiin tuloksia sekä sitä, kuinka olemme ne saavuttaneet. Blogin lopusta löytyy myös muutama avaintulos sekä linkki koko tutkimukseen. 

Ensi silmäyksellä näimme, että tutkimukseen vastanneiden LEADiläisten antamat arvosanat olivat lähes kauttaaltaan keskiarvoa korkeammat. Heistä myös 94 % suosittelisi työskentelyä LEADin kautta – hienoa kuulla, kiitos! Mitä muuta löysimme, siitä tässä lisää. 

Miten rekrytointi voi tapahtua (muutamassa) päivässä?  

Kun työntekijä haluaa löytää töitä, työpaikka löytyy nykyään tosi nopeasti. Me löydämme työntekijälle oikeanlaisen työtehtävän useimmiten jo muutaman päivän sisällä. 

Joskus näin tapahtuu jopa saman päivän aikana!  

Kirjasin tähän kolme kohtaa, jotka tekevät meistä jopa nopeamman ja tehokkaamman kuin muut:

1. Meillä on asiakkaita, joilla on tarjolla töitä. Olemme lisäksi onnistuneet luomaan sellaiset suhteet yrityksiin, että olemme kuin osa heidän rekrytointiprosessiaan. Tunnemme yritysasiakkaidemme tarpeet.

2. Meitä kiinnostavat ihmiset, tekijät, osaamisprofiilit, ihmisten elämä! Ja meidän tärkeimpiä periaatteitamme on toimia nopeasti, hoitaa tarvittavat kartoitukset ja haastattelut sekä esittelyt tehokkaasti hakijan tilannetta kunnioittaen.

3. Kaikki paikat ovat avoinna hakijoille. Työnhakija voi olla halutessaan ehdolla kaikkiin avoimiin tehtäviimme, jolloin löydämme parhaan ratkaisun kullekin hakijalle. Olemme hakijoiden käytettävissä, vastaamme kysymyksiin ja annamme eväät työtehtävässä menestymiseen.

Näistä syistä pystymme yhdistämään työn ja osaavan tekijän nopeasti. Jos kuulostaa liian helpolta, niin täytyy muistaa sekin, että digitaalisuus on tehostanut palvelua merkittävästi: hakuprosessi on mahdollisimman kevyt, tieto kertyy turvallisesti talteen ja se palvelee rekrytointiprosessia tehokkaasti.  

Tutustu tuloksiin

Minulle sopivia töitä? 

Usein työnhakijoita mietityttää kysymys: ”Onkohan henkilöstöpalveluyrityksillä minulle soveltuvia töitä?”.   

Kyllä, LEADillä on sinulle sopivia töitä, 76 % tutkimukseen vastanneista LEADiläisistä kertoo, että sopivia töitä LEADiltä löytyy (keskiarvo tutkimuksessa 52 %). 

Olemme tehneet tätä työtä LEADissa jo yli 15 vuotta. Väitänkin, että osaamme olla juuri oikeanlaisessa vuorovaikutuksessa työntekijöiden kanssa, kun pohdimme yhdessä, mikä työ ja yritys olisi kullekin sopiva. Haluamme keskustella työntekijän tavoitteista ja elämäntilanteesta avoimesti ja rehellisesti, onhan keskustelun ytimessä työnhakijan oma tulevaisuus!  

Yritysasiakkaiden tarpeiden selvittäminen on toinen puoli ammattitaitoamme. On meidän tehtävä ottaa selvää mahdollisimman tarkasti kaikista niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat työn sisältöön. Tehtäväkuvauksen lisäksi merkittävää on huomioida yrityskulttuuri, tiimien tapa tehdä työtä sekä esimiestyöskentely – opimme näistä teemoista asiakkailtamme jatkuvasti lisää. 

Tutustu tuloksiin

Tyytyväinen työntekijä on tavoittelemisen arvoinen timantti! 

Työyhteisöön kuuluminen, esimiehen ja kollegoiden arvostus, ne ovat kuin talon perustukset, jonka päälle kokonaisuus rakennetaan. Tässä kohtaa voin vain kääntyä asiakkaidemme puoleen kiittäen ja kumartaen, sillä 86 % tutkimukseen vastanneista LEADiläisistä antoivat parhaat arvosanat kokemuksestaan työyhteisöön kuulumisesta (arvosana 4–5)! 

Asiakaskuntamme muodostuu suurista ja keskisuurista oman toimialansa huippuyrityksistä. Heillä on jo kokemusta esimiestyöskentelystä ja tiimien joustavista työsuhteista. Tämän kokemuksen päälle lasketaan meidän pitkä kokemuksemme rekrytoinnin ja vuokratyöntekijöiden työsuhteiden johtamisesta sekä asianmukaisesta työsuhdeasioiden hoitamisesta.  

Yhdessä olemme onnistuneet luomaan pitkäikäisiä työsuhteita ja työympäristöjä, joissa henkilöt viihtyvät ja kokevat olevansa tärkeä osa työyhteisöä.  

Tutustu tuloksiin

Mikä meitä innostaa? 

Inhimillisyys, ihmisyys, muuttuva työelämä, yrittäjähenkinen työnteko – ne innostavat meitä. Tuossa on sanoja, jotka kuvaavat usein myös työnhakijoita ja työnhaun matkaa: erilaisia ihmisiä, erilaisissa tilanteissa, kaikkia motivoi halu tehdä työtä.  

Usein hakijan motiivina on halu löytää uusi työpaikka, vahvistaa omaa osaamistaan tai innokkuus löytää uusia juttuja. Menestyvillä yrityksillä taas on monesti pulaa osaavista tekijöistä. LEADissä saamme tehdä työtä todella hyvien tyyppien kanssa, kun yhdistämme oikeat osaajat oikeisiin yrityksiin. 

Ota yhteyttä – ja innostu kanssamme uusista mahdollisuuksistasi!

 

Pia Björkroth

Toimitusjohtaja 

puh. +358 50 354 6006 

[email protected] 

 

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki 

vaihde +358 10 773 7400   

www.lead.fi 

 

 

 

Avoimet työpaikat – LEAD Henkilöstöratkaisut 

Täytä avoin hakemus muutamassa minuutissa  

*Tutkimuksen mukaan 94 % LEADin vastaajista suosittelisi LEADiä 

 *Henkilöstöpalveluyritysten liitto & PromenadeInsight. (2022): Henkilöstöpalveluyritysten kautta työskentelevien tutkimus.  

Lue