Vuokratyö tarkoittaa sitä, että henkilöstöpalveluyritys on työntekijän työnantaja, mutta työ tehdään käyttäjäyritykselle. Kun työllistyt LEADiin vuokratyöntekijäksi, me vastaamme työsuhteestasi kokonaisvaltaisesti. Me maksamme palkkasi ja huolehdimme työnantajan velvollisuuksista, mutta työn teet asiakasyrityksemme johdon ja valvonnan alaisena. Siellä kuulut yrityksen henkilöstöön, kuten muutkin työntekijät ja olet tärkeä osa työyhteisöä.

Monesti vuokratyön ajatellaan olevan vain keikkaluontoista pätkätyötä. LEADin kautta pääset kuitenkin työllistymään pitkäaikaisiin työtehtäviin. Myös lyhytaikaiseen projektiin tai osapäivätyöhön työllistyminen on kauttamme mahdollista, jos se sopii elämäntilanteeseesi paremmin. Sinä päätät. Työelämä on vuosien varrella muuttunut ja kaikki eivät välttämättä enää edes hae vakituista työsuhdetta, vaan kaipaavat enemmän joustoa työelämäänsä.

Miksi sitten vuokratyöhön työllistymistä kannattaa harkita?

Joustavuus. Yleensä vuokratyö mahdollistaa joustavan työskentelyn esimerkiksi opintojen oheen. Tietyissä tehtävissä viikoittaiseen tuntimäärään voi itse myös vaikuttaa.

Nopea työllistyminen. Meidän kauttamme voit työllistyä vuokratyöhön nopeallakin aikataululla. Rekrytointiprosessimme on tehokas ja pidämme sinut ajan tasalla hakuprosessin etenemisestä!

Työkokemuksen kerryttäminen. Vuokratyö on hyvä mahdollisuus saada jalkaa oven väliin ja kerryttää työkokemusta mielenkiintoisissa työtehtävissä ja yrityksissä. Vuokratyö voi myös olla mahdollisuus päästä kiinni oman alan töihin ensimmäistä kertaa. Vuokratyöntekijöillämme on yleensä hyvät mahdollisuudet vakinaistua tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Pitkäaikainen työ. Meidän tavoitteemme on pitää vuokratyöntekijämme työllistettynä mahdollisimman pitkään! LEADillä on paljon työntekijöitä, jotka ovat viihtyneet asiakasyrityksissämme jo vuosia.

Reilu peli. Vuokratyöhön sovelletaan työlainsäädäntöä ja kulloinkin sovellettavaksi tulevaa työehtosopimusta. Näin ollen sinulle esimerkiksi kertyy vuokratyössä lomia samalla tavalla kuin perinteisessä työsuhteessa.

TES:n mukainen palkkaus. Maksamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan ja tehtävän mukaiset lisät. Palkka maksetaan aina sovitusti ja ajallaan.

Kauttamme on myös mahdollista työllistyä heti suoraan asiakasyritykseemme. Vuokratyö ei siis ole ainoa tarjoamamme työllistymismahdollisuus, vaan meillä tehdään myös paljon suoria rekrytointeja. Joidenkin elämäntilanteeseen sopiikin paremmin kokopäiväinen, vakituinen työsuhde. Rekrytoinneissa me autamme yritystä löytämään sopivat osaajat avoimiin tehtäviin. Olemme niin yrityksen kuin hakijan tukena rekrytointiprosessin alusta loppuun saakka.

Tutustu avoimiin tehtäviimme ja ole rohkeasti meihin yhteydessä! Mietitään yhdessä, mikä olisi sinulle paras vaihtoehto.