Yrityksille

Anna ohjakset meille, niin autamme yritystäsi löytämään oikeanlaiset osaajat
oikeanlaisiin tehtäviin. Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen.

Erikoisalojamme ovat:
– Asiakaspalvelu (mm. contact center)
– Myynti
– Taloushallinto
– Markkinointi
– IT (mm. service desk, help desk, lähituki)
Palveluvalikoimaamme sisältyy rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä, mikä on yrityksellenne paras ratkaisu!

Rekrytoinnit

Rekrytointi voi olla yrityksellenne pitkä ja monimutkainen prosessi, joka vie turhan paljon aikaa. Kun annat ohjakset LEADille, voit luottaa, että rekrytointisi toteutetaan tehokkaasti ja ammattimaisella varmuudella.

Henkilöstövuokraus

LEADin henkilöstövuokraus on joustava ja vaivaton ratkaisu muuttuviin henkilöstötarpeisiin. Kauttamme saat tarvitsemasi osaajat nopeasti.

Headhunting

Headhuntingin tavoitteena on löytää paitsi sopivat henkilöt,
myös herättää heidän kiinnostuksensa tarjolla olevaa tehtävää kohtaan. LEAD toteuttaa headhunttauksen puolestanne tilanteissa, joihin julkinen työpaikkailmoittelu ei sovi tai joissa kiinnostavien henkilöiden suora kontaktointi työnantajan toimesta ei ole mahdollista tai toivottua.

Miksi valita LEAD?

1.

Luotettava, mutkaton, nopea ja joustava yhteistyö kaikilla osa-alueilla koko prosessin ajan.

2.

Palvelumme perustana on asiakkaan tarpeen ymmärtäminen ja yhteisesti asetetut tavoitteet.

3.

LEADillä on vahva osaaminen ja ammattitaito osaajien kartoituksessa sekä henkilöstövalinnoissa.

4.

Riskitön palvelu, eli kustannukset muodostuvat vain valitsemistanne työntekijöistä.

5.

Monipuolinen, kohdennettu hakijamarkkinointi sisältyy tuottamaamme palveluun.

6.

Toimimme ”avaimet käteen” periaatteella – esittelemme vain valmiit ja sopivat hakijat haastatteluunne.

7.

LEADin hoitaessa rekrytointiprosessin, yrityksenne säästää aikaa ja rahaa. Hoidamme puolestanne mm. hakijoiden kartoituksen, haastattelut, taustatarkistukset, suositukset ja työpaikan markkinoinnin.

LEAD Henkilöstöratkaisut
010 773 7400
[email protected]

7000+

Tehtyä työsopimusta

2000+

Rekrytointia

10+

Kaupunkia

Rekrytoinnit

Rekrytointipalvelumme kattaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun saakka. Hoidamme niin työpaikkailmoittelun, hakijamarkkinoinnin kuin työhaastattelut.

Osaajavalikoimamme kasvaa jatkuvasti. Saamme päivittäin lukuisia yhteydenottoja ja haastattelu- ja arviointiprosessimme seuloo joukosta sopivat hakijat. Pystymme näin reagoimaan nopeasti muuttuviin rekrytointitarpeisiin.

Asiakkaamme yrityskulttuurin ymmärtäminen on meillä menestyksekkään rekrytoinnin lähtökohta. Valitsemme parhaat ja sopivimmat hakijat haastattelujen ja ryhmäarviointitilaisuuksien perusteella. Asiakasyritys tekee itse lopullisen valinnan ja palkkaa henkilön suoraan omille palkkalistoilleen.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksessa voit antaa hakuprosessin ja työsuhdehallinnan meidän hoidettavaksemme. Haastattelemme jatkuvasti eri alojen osaajia ja pystymme siten vastaamaan erilaisiin henkilöstötarpeisiin lyhyelläkin varoitusajalla. Henkilöstövuokrauspalvelumme on joustava ratkaisu muuttuviin tilanteisiin, niin pitkä- kuin lyhytaikaisiin henkilöstötarpeisiin.

LEAD huolehtii kaikista työnantajan velvoitteista ja tukee työntekijöiden mahdollisuuksia kehittyä työssään. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät niin meillä kuin asiakasyrityksessämme.

Headhunting

Headhuntingin tavoitteena on löytää paitsi sopivat henkilöt, myös herättää heidän kiinnostuksensa tarjolla olevaa tehtävää kohtaan. Koska soveltuvimmat henkilöt eivät välttämättä hae aktiivisesti työpaikkaa, me teemme ”salapoliisityön” puolestanne.

LEADillä on laaja kontaktiverkosto yritysmaailmaan ja vahva liike-elämän tuntemus. LEAD toteuttaa suorahaut puolestanne tilanteissa, joihin julkinen työpaikkailmoittelu ei sovi tai joissa kiinnostavien henkilöiden suora kontaktointi työnantajan toimesta ei ole mahdollista tai toivottua.

Olemme täällä sinua varten.

Löydä uusia osaavia lahjakkuuksia.

Ota yhteyttä ja onnistu rekrytoinnissa.

Ota yhteyttä.