Joulukuun kuukauden LEADiläinen on nyt valittu. Valinta osui tällä kertaa Tampereelle ja valitulle on luvassa 100€:n S-ryhmän lahjakortti, jonka hän voi käyttää haluamallaan tavalla. Onneksi olkoon Jori!

Moro! Suuntasin Pohjanmaalta viiksineni kohti Tamperetta ja työelämän haasteita vuonna 2010. Taskussa oli tradenomin paperit ja kokemusta oikeastaan vain kanelinkatkuisista leipomohommista. Muutaman, lähinnä asiakaspalvelua ja myyntihenkisiä työtehtäviä sisältävän rupeaman jälkeen hain (ja pääsin) Elisalle yrityspuolen myyntiin LEADin kautta ja on muuten ollut sen verran lystikäs reissu, että täällä olen muutaman vuoden painanut tulosta ja duunia. Nykyään myös tutoroin uudempia myyjiä ja toimin heille lähitukena. Kliseet letkautan: Mikään päivä ei täällä ole samanlainen, eikä aamuisin keljuta kulkea konttorin ovesta töihin, mutta totta se vain on. Luonteeltani en ehkä ole se “myyjämäisin” tyyppi, mutta täällä saa olla oma itsensä ja vahvuudet nostetaan jokaisen oman persoonan kautta esiin.

LEADista ensimmäisenä mieleen tuleva sana on välittäminen. He oikeasti kuuntelevat ihmistä, eikä minulle ole tullut vielä tilannetta, että olisi tarvinnut jäädä yksin ongelmani/asiani kanssa nysväämään. Tieto siitä, että aina voi ottaa yhteyttä työnantajaan jos joku mietityttää, on aika hieno homma. Muutenkin yhteistyö LEADin kanssa on sujunut loistavasti ja vailla ongelmia, eli suosittelen vahvasti tarttumaan härkää sarvista jos vaikka juuri nyt pohdit, laittaako hakemusta kyseisen henkilöstöyrityksen kautta. Eipä tässä sen ihmeempiä; toivotan rakkautta vuodelle 2019 ja kireitä siimoja työtaipaleenne koskissa!

Jori, Elisa Yritysmyynti, Tampere